lauantai 1. marraskuuta 2008

Tulitöitä

Tässä on joku laserjuttu, joka näytää suorat viivat. Vähän niin kuin vatupassi.

Hana tohon.

Suihkuhärveli seinään. Tykkään laattavalinnasta, tykkäättekö te?

Tuli.

Juotetaan putkea.

Siinä ne odottavat paikalleenlaittoa.

4 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Laatta on kyllä kiva. :)

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Hyvä hyvä että joku muukin tykkää.

Mun ajatusmaailma on kaukana siitä, että tumma pienentää ja vaalea suurentaa. Teoriassa se on niin, mutta ei käytännössä väittäisin. Värit ja tummuus tuo yhtenäisyyttä ja mulle sitä kotoisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä hyvä laatta! Osaako se sun mies tehdä oikeesti kaikkia tommosia asioita itte? Aikas näppärää :)

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Kyllä Juha osaa!
Kysyin siltä äsken, että miten osaat tehdä näitä kaikkia remonttijuttuja ja vastaus oli: Emäätiärä, ne vaan kiinostaa ja jää päähän.

Kun hän osti ensimmäisen asuntonsa, hirsirunkoisen pienkerrostalokämpän Pyynikin suunnasta, ehkä se oli Amuria, hän oli melko ummikko eikä osannut paljoa mitään, alkoi vaan purkamaan sitäkin ihan alkutekijöihinsä. Sitten kavereiden kanssa ja kyselemällä ja selvittämällä asioita siitä tuli hieno valmis asunto. On eri alan kavereita, toiset osaa toista ja toiset toista.

Seuraava kämppämme oli Raholassa betonikerrostalokaksio ja se kans räjäytettiin ja remontoitiin ja asuttiin siinä pari vuotta kun myytiin ja ostettiin tämä ikuisuusprojekti.

Mä itse hämmästelen sitä kun Juhan kaikki tutut tuntuvat olevan käsistään käteviä remontti-ihmisiä. Tiedän, että on paljon niitäkin, jotka eivät osaa tai eivät tee niin miten kaikki tekevät on kasautuneet Juhan ympärille.
Siitä on oikeesti iso apu kun yks osaa hyvin toista ja toinen toista ja kolmas tietää kuka osaa jotain muuta.