maanantai 26. heinäkuuta 2010

Talon laudat

Lautakaupasta tuli tänään nämä talon laudat. Pohjamaalattuna.
Hartaasti valittiin harmaata väriä ja nyt pohjamaalattuna näyttää siltä, että ovat ihan  liian sinisiä kun pitäisi olla enemmän ruskeaan tai beigeen päin menevä harmaa. Näin se on vaikeeta valita väriä pienestä lapusta.

Tarvii varmaan tehdä niin, että ostaa paria maalia ja koemaalaa. Värinhän voi vielä ihan hyvin vaihtaa, maalaa vaan toisella värillä ton pohjamaalin päälle. =)


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs ulkovuoripaneli maksoi teidän seudulla per metri? Täällä kaakkois-suomessa pohja+yks pintamaali maksoi 1,48e/m (23*120 on paneelin koko) Täällä pintamaalina 555x tikkurilan talomaalikartasta (neutraali vaalea harmaa) tuossa tikkurilan värikartassa muuten kivoja sävyjä 555x-577x välillä. (ruskean harmaita ;) ) Paljon muuten menee taloon panelia? 2000m vai enempi? Työn iloa ja säät ainakin suosii.

Anonyymi kirjoitti...

Terveisit helteisestä kaakkois-suomesta! Panelointia hikistä homman näillä keleillä (+31). Mites sielläpäin sujuu panelointi? Iskikö raju ukkoskuuro sinnepäin?

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Ulkovuori maksoi kai jotain 1,60 € / m ja sen koko on 23*145, eli vähän eri kokoo kuin teillä.

Tähän taloon menee panelia 1200 metriä, se on niin pikkuinen kasa tossa pihalla.

Joo säät on olleet aikamoiset, mutta ei valittamista, kunhan vaan juo ja juo ja aina välillä muistaa juoda. =)

Meidän panelointi ei suju vielä, seinien oikomisessa on tehtävää vielä aika pitkäks aikaa. Meillä on tullut yksi seinä levyyn asti viikossa, oiottavaa on paljon ja tätä tehdään nyt vain iltaisin.
Lisätyövoimaa on silloin kun joku hyvää hyvyyttään tulee.

Tarkoitus oli saada talo levyyn ennen kesälomamatkaa ja panelointi sen jälkeen, mutta ei millään onnistu.

Kaiken kaikkiaan tämä menee hirmuisesti hitaanpaa kuin ajateltiin, toivottavasti pakkaset ei tuu vielä! =)

Iski aiemmin tänään sitten erittäin raju kuuro, Juha oli just tossa JEP-telineellä laittamassa juoksuja seiniin suoraan ja hetki vaan niin johan satoi vaakatasossa ja taivas jyrisi. Olin ihan että ohhoh. =)
Vähän pelottavaa oli, vaikka myrskyisistä ilmoista tykkäänkin.