sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Ei meiltä hommat ihan heti lopu.

Oi herranen aika sentään sitä näkyä, mikä ilmestyi kun lumet ovat sulaneet pihastamme. Näki taas mikä työleiri meitä odottaa kesän tullen, huhhuh.

No, ensiksi yläkerran makkari kuntoon ja sen jälkeen ehkä talon ulkopuoli kokonaan valmiiksi ja sen jälkeen jotain näistä: Navetan katto, terassi, pihasaunan ulkopinta, kotona sisällä yläkertaan menevät rappuset, eteinen ja sitä sun tätä ja viimeisenä kai pihan rakentaminen. Että voin sanoo, että remonttiblogi jatkuu vuosikausia. =)

Hienoo se on kuitenkin kun oma koti tulee  päivä päivältä valmiimmaksi ja tänään käytiinkin Ikeassa vähän mittailemassa liukuovia, jotka toivottavasti saadaan pian makkariin.


3 kommenttia:

Pirjaana2 kirjoitti...

Hikku piljaa ne hommat valmistuu, mutta mitäs sitten sen jälkeen.
Minunkin pitäisi saada saunan pesuhuoneeseen ostettu kaapi- Ikeasta - kiinni seinään ja sitten tarvitisisisisi ostaa savulasi-saunan ovi ja liukuovi eteisen vaatenaulakon siihen kais tiijät ja ja ja =). Nyt kumminkin odottelen poikaa laittamaan sen kaapin sinne seinään kiinni ja, että pääsisin levittelemään kalkin tuonne lumen päälle.

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

Minäpäs pääsin synttärin kunniaksi K-Rautaan ostamaan aittaan lattialistoja. Täälläkin siis rempataan...

Salla Huuskonen kirjoitti...

Sama laulu täälläkin. Talon maalausta ja pihaa rempan jäljiltä. Yhden rempan kun saa valmiiksi niin sitten saa aloittaa jo uuden kierroksen. Ite ottanut nyt vinkkejä norjalaisista taloista http://www.dnbnoreiendom.no/ tuolla myytäviä ok-taloja, rivarit, paritalot, kerrostalot ja loma-asunnot... kivoja vinkkejä on lähtenyt..