maanantai 6. lokakuuta 2008

Laatat hankittu

Laattakaupoilla on kierrelty ja nyt ne on hankittu kylppäriä varten. Lattialaatat ovat jo kotona, mutta seinä- ja tehostelaatat vielä tulematta. Pari päivää kestää tilauksesta.

On myllätty Laattapisteet, Vehoniemen Sorat, Bauhausit, RTV:t, Rauta-Otrat ja Starkit ennen kuin löysimme sopivaa pientä lasilaattaa tehosteeksi, eikä sitäkään saatu mitään reipasta väriä kun ei vaan ollut sopivaa kokoa tai väriä.

Tampereen Kaukajärven Rautia kuitenkin yllätti ehkä laajimmalla pikkulasilaattavalikoimalla ja hintakin oli sopiva. Pettynyt olen kuitenkin siihen, että raikas väri jäi haaveeksi. Jospa sitten ne allaskaapin ovet tulisivat jollain hyvällä värillä.

Lasisia pikkulaattoja, vaikka eivät näytä niin lasisilta tästä kuvakulmasta. On siinä yksi rykelmä metallistakin laattaa.

Monia hyviä vaihtoehtoja tehostelaataksi, oikea väri vain uupuu.Tämmönen lattia suihkutilaan tulee pienillä lasisilla tehosteilla. Aika perusharmaa niin kuin tämä mun arkikin. Olisiko koko 5 cm x 5 cm.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja noi lasilaatat kyllä, en ookkaan ennen nähnykkään. Tänne tulee kokoajan uutta tekstiä! Huippua nähdä miten se koti valmistuu.

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Niin on hienoja. Meille niitä tulee ihan vähän.

Anonyymi kirjoitti...

pitaa tarkistaa:)