sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Sydäntä lämmittää

Todellakin sydäntä lämmittää kun suihkutilat valmistuvat väkisinkin jonain päivänä. En tiedä vielä milloin, mutta on se sitten luksusta kun voin lähteä lenkille sillä hetkellä päivästä kun se mulle hyvin sopii ja pääsen omatoimisesti suihkuun. Ei tarvi enää sumplia, että milloin voin lähteä urheilemaan eli milloin pihasauna lämmitetään. Olen tosi onnellinen tästä asiasta.

Kuvitelkaa vaikka, että käytte pesulla pihasaunassa melkein vuoden melkein joka päivä, lämmitetään vedet padassa, lämmitetään kiuas, käydään lisäämässä puita, peseydytään pesuvesi vadissa puupenkillä ja niin edelleen, kyllä tiedätte.
No kyllähän se ihan rutiinilla tätä nykyä menee, mutta on tämä sisäylellisyys jotain todella odotettua. Luksusta.


Tähän syvennykseen tulee se suihkuhärveli. Huomatkaa: hän on jo mallaillut lattialaattaa paikoilleen.

Noi valkoset kohdat laatoista lähtee pois, ne ovat vaan jotain naarmuuntumisenestojuttuja kun ovat päällekäin laatikossa.

Reikä jollekin putkelle.

Tykkään!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei wau, kaikki kunnioitus sinne, jos todella joka kerta peseytyminen on tommonen rituaali. Siitähän sais heikompi ihminen pian tekosyyn olla lähtemättä lenkille. Jännittää vähän, että mimmonen siitä nyt sit oikeen tuleekaan.

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Rituaali se tosiaan on. Ja saunan lämmittäminenkin on Juhan päivittäinen tunnin rituaali, joka poistuu uusien pesutilojen myötä.

Ei mee kauaa kun päästään suihkuun. Jee.

Tekosyitä olla lähtemättä juoksemaan en siedä itseltäni eikä niitä tee edes mieli syöstä sillä tykkään juoksemisesta. Oikeesti.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttä pesutilojen suhteen. Sunnuntaina suihkuun?! Vai mitä laattamies? No ehkä seuraavalla viikolla. On siinä kuitenkin kaikenlaista laittoa vielä noitten laattojenkin jälkeen.

Puisto kirjoitti...

Mökillä olosta tiedän, mitä tuo peseytyminen on, mutta sehän on mulla sellaista kesäistä vapaaehtoista. Ja nopeasti ihminen kyllä kaikkeen tottuu.

Mutta voin vaan kuvitella mikä olo on, kun pääsee omaan suihkuun, suoraan hanan alle.

Hyvältä näyttää!

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Ei jaksaisi enää yhtään odottaa, että suihku on seinässä.